2018. aug 06.

Tankcsapda: marketingből ötös

írta: Krómer Márton
Tankcsapda: marketingből ötös

38036826_1967759529933991_2651309223358496768_n.jpgFotó: Tankcsapda

Fénykép a parlamentben. pipa
#mindenféle, sajtótájékoztató. pipa
Több ezer megosztás, még a Lángoló is lehozza. pipa

Kell ennél jobb ingyenes reklám? Ügyesek a fiúk. :P

Szomorú azt látni, hogy mekkora gyűlölet van az emberekben. Az egy dolog, hogy a kormányt utálja, tegye. De, hogy egy általa nagyra tartott – ha nem így lenne, minek követné? – zenekart egy mozdulattal gyűlölet-cunamival áraszt el, csak mert posztolt egy képet a parlamentben, még elszomorítóbb. Mint, amikor a Quimby Tusványoson játszott.
 
Meg, hogy mennyi a birka, aki egy képből csak egy dologra képes asszociálni, és azt fröcsögve bele is üvölti a világba. Nem mintha félteni kéne a Tankcsapdát, de ember! Ki fizeti a Gellért téri TCS koncertet? Igen, te, adófizető. (Már ha fizetsz adót.) Jaaaa, igen. És képzeld, a Belvárosi Fesztivált is te fizeted. Miért nem férgezel meg kurvaanyázol minden ott fellépő zenekart? Rogán szimpibb, mint Hoffmann Tamás? 

És igen, bármilyen furcsa, a magyar zenészek 99%-a éhen halna, ha nem lennének a zsíros városi rendezvények meg falunapok. Igen, jól látod. Azokat is közpénzből finanszírozzák. Sőt: a bornapokat, sörfesztiválokat, és minden ingyenes rendezvényt, ahol zenekarok lépnek fel. Kivéve a céges bulit. Fúj! Minden magyar zenekar eladta a lelkét! Sebaj, egy csomó külföldi is jön hozzánk, légy következetes, menj az ő koncertjeikre.

Szólj hozzá